8 december 2022

Van 24 januari  t/m 3 februari is het weer tijd voor De Nationale Voorleesdagen 2024, de campagne die in het teken staat van voorlezen aan jonge kinderen.

Natuurlijk verzorgd Gebarenstem, net als elk jaar, in heel Nederland Voorleesactiviteiten met gebaren!

Onder leiding van Gebarenverhalen verteller Anka Uittenbogert van Gebarenster, hebben onze docenten een specifieke workshop gevolgd gericht op het prentenboek dat centraal staat tijdens de Nationale Voorleesdagen: Help! Een verrassing. Met gebaren komt een verhaal echt tot leven!

Belangrijk onderdeel is het Nationale Voorleesontbijt, waarbij onder andere bekende Nederlanders voorlezen aan de jonge luisteraars. Daarnaast organiseren basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorleesontbijten. Gebarenstem is ook voor deze locaties te boeken! Mail naar info@gebarenstem.nl en wij brengen u in contact met een docent in uw regio.