Wil jij de betrokkenheid van de kinderen tijdens het voorlezen verhogen? Wil jij meer halen uit het interactief voorlezen voor VVE? Wil jij van elke voorleesactiviteit een ware belevenis maken?

Voorlezen met gebaren brengt een verhaal echt tot leven!

Gebarenstem heeft een passende training daarvoor ontwikkeld.

Deze training “Voorlezen met Gebaren” is geschikt voor ouders en andere professionals die regelmatig voorlezen aan kinderen, zoals medewerkers in de kinderopvang en voorschoolse groepen, maar ook voor bibliotheekmedewerkers de Leesconsulent en de BoekStartcoach.

In deze training leer je de fijne kneepjes van voorlezen met gebaren. Je leert hoe je met je mimiek en je stemgebruik het verhaal kunt ondersteunen, hoe je kunt rolnemen en hoe je met uitbeelden nog meer verhalend kunt vertellen. 

We kunnen bijvoorbeeld uitgebreid aandacht besteden aan het prentenboek dat tijdens de Nationale Voorleesdagen centraal staat of een ander thema-gericht verhaal.

In deze training van 4 uur komen alle aspecten van voorlezen met gebaren aan de orde en is er tijd voor oefenen met verschillende soorten boekjes voor verschillende leeftijden. 

Deze training kost €95,- ex btw

Deze training kunnen we ook in-house verzorgen, bijvoorbeeld tijdens een studiedag.

Vraag meer informatie aan via deze link: